Vår vision är att Gitter GeoIntelligence skapar insikter som bidrar till ett smartare samhälle.

Gitter GeoIntelligence bildades 2022 och är en del av Gitter Consulting som startade 2015. Nu använder vi vår samlade erfarenhet från mer än 25 år i branschen och många långa kundrelationer för att förverkliga de idéer som vuxit fram med åren. Datahantering är roligt och det ska vara lätt att göra rätt.

Vi styrs av vår passion och nyfikenhet för hur geospatiala data och informationsteknologi kan förenkla våra kunders vardag. För oss är det viktigt att arbeta nära våra kunder för att förstå deras problem och för att hitta användbara lösningar som ger nytta. Vi delar alltid med oss av vår kunskap och erfarenhet, gärna i personliga möten där vi utforskar behov i workshops för att hitta rätt tillsammans.

 

Affärsidé

Gitter GeoIntelligence erbjuder lösningar som gör data tillgänglig, tydlig och användbar för organisationer som vill maximera nyttan av data varje dag – för varje tänkbar situation där det geografiska läget har betydelse.

Genom att oavbrutet utforska ny teknik och använda vår passion, nyfikenhet och erfarenhet till att skapa och dela nya insikter om vad som kan förenklas, förtydligas och förbättras kan vi erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.